Rijschool Liemers breidt uit ...

Goed eerste half jaar

Traditioneel splitst de vakantieperiode het jaar in tweeën en dus een goed moment om even terug te kijken. De eerste zes maanden van 2016 waren voor Verkeersschool Liemers uit Beek zeer succesvol. Niet alleen hebben een bovengemiddeld aantal kandidaten hun rijbewijs, via ons, behaald, maar ook het aantal nieuw aangemelde leerlingen is nog nooit zo hoog geweest. Allemaal positieve ontwikkelingen die gelukkig bijdragen aan een gezonde continuïteit van onze onderneming.

Prima Noaberschap

Inmiddels bestaat onze verkeersschool drie jaar en heeft zich in deze periode goed genesteld in de regio Liemers en Achterhoek (Oost Gelderland). Een fantastisch gebied om te wonen maar zeer zeker ook om te werken.  De mensen in ons werkgebied zijn gemoedelijk, rustig, enigszins terughoudend, maar wel heel vriendelijk. Dit laatste bemerken we niet alleen bij onze leerlingen maar zeer zeker ook bij onze collega’s in het CBR gebied Doetinchem. In tegenstelling tot de berichtgeving over andere gebieden in ons land zien wij gelukkig geen onderlinge strijdt taferelen. Wie wil concurreren prijst de lessen te laag en dat gaat ons inziens ten koste van de kwaliteit. Het moet niet alleen gaan om het behalen van het rijbewijs maar ook of het veilig is om iemand de weg op te laten.

Mond-tot-mondreclame

Veel rijschoolhouders kunnen het hoofd ook goed boven water houden door de zogenoemde ‘mond-tot-mondreclame’. “Wij juichen deze manier van reclame echt toe. Maar als je, zeker als beginnende rijschoolhouder, wacht op mond-op-mond sta je stil. Er moet meer gebeuren. Daarom bieden wij naast de reguliere rijopleiding ook een opfriscursus voor de ervaren bestuurder en een antislipcursus aan. In de tweede helft van dit jaar komt er naast een extra instructeur ook nog 'n EHBO en een Auto te water cursus bij. In circa twee lesuren moeten leerlingen leren omgaan met gevaarlijke situaties, zoals brand in de auto of beknelde slachtoffers.

Fijne vakantie

Kortom er zijn hele leuke ontwikkelingen gaande binnen onze jonge rijschool. De trend welke wij hebben ingezet blijkt te werken en daar zijn we op een gepaste wijze enorm trots op. Gegroeid in een prachtige branche met daarbij ruimte voor meer ontwikkeling die uit eindelijk bijdraagt aan het opleiden van een Veilige, Vlotte, Milieu bewuste, Zelfstandige en Zelfverzekerde bestuurder/ster in het hedendaagse drukke verkeer. Voordat we starten aan het tweede gedeelte van het jaar gaan we eerst nog even genieten van een welverdiende vakantie tot en met 14 augustus. Hierbij willen wij tevens van de gelegenheid gebruik maken om u en uw mede gezinsleden ook een hele fijne vakantie toe te wensen.

Met hartelijke groet, Linda Giesen

BOVAG Verkeersschool Liemers | Schaapsdrift 2 | 7037CJ Beek (Gem.Montferland)

Tel: 0316-532944 | Mobiel: 06-51221926 | www.liemers.info