Voordeel lespakketten

Profiteer van een extra pakketkorting. Gemiddeld heeft een leerling na de invoering van 'Het Nieuwe Rijden' in 2002 en met de huidige drukte op de weg 40-45 rijlessen nodig om een goede kans te maken op slagen. Pakket C is hierdoor een prima keuze.

De totaal pakketten A, B en C bevatten: CBR praktijk-examen en het unieke BOVAG garantie. Mocht het pakket qua lessen niet voldoende zijn dan wordt voor elke les meer € 47,50 in rekening gebracht. 

Pakket C heeft als extra standaard een tussentijdse toets (TTT) met examengarantie !!

UNIEK !! ... alle leerlingen ontvangen van ons een GRATIS antislip cursus* wanneer ze zijn geslaagd!

Pakketprijzen: per 01-01-2019:

==================================================================================================

 

Pakket A (lekker snel) | inclusief GRATIS antislip cursus !!

Heb je al ervaring opgedaan bij bijvoorbeeld een andere rijschool of bent u gewoon een hele snelle leerling? Dan is dit pakket bij uitstek de keuze voor jou. 21 rijlessen* (60 minuten per/les) | inclusief: één CBR praktijk-examen en inclusief het BOVAG garantiefonds. Het BOVAG garantiefonds garandeert dat u vooraf betaalde rijlessen altijd ontvangt, wat er ook gebeurt! Het aantal lessen (21) is inclusief één gratis proef(intake)les. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Pakketprijs A  € 1.250,00 of € 1.350,00 inclusief een CBR Tussentijdse toets.

==================================================================================================

Pakket B (mooi gemiddelde) | inclusief GRATIS antislipcursus !!

Een rijlespakket op maat voor de extra gemotiveerde starter. Je hebt nog geen ervaring met het rijden in een auto. 31 rijlessen* (60 minuten per/les) | inclusief: één CBR praktijk-examen en inclusief het BOVAG garantiefonds. Het BOVAG garantiefonds garandeert dat u vooraf betaalde rijlessen altijd ontvangt, wat er ook gebeurt! Het aantal lessen (31) is inclusief één gratis proef(intake)les. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Pakketprijs B  € 1.450,00 of € 1.550,00 inclusief een CBR Tussentijdse toets. 

==================================================================================================

Pakket C (absolute zekerheid) | inclusief GRATIS antislipcursus !!

Een all-inclusive rijlespakket! Een zeer uitgebreid rijlespakket inclusief een CBR tussentijdse toets gebasseerd op de RIS methode (Rijles In Stappen). 41 rijlessen* (60 minuten per/les) | inclusief: tussentijdse CBR tussentijdse toets en inclusief het BOVAG garantiefonds. Het BOVAG garantiefonds garandeert dat u vooraf betaalde rijlessen altijd ontvangt, wat er ook gebeurt! *Het aantal lessen (41) is inclusief één gratis proef(intake)les. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Pakketprijs C  € 1.950,00 inclusief een CBR tussentijdse toets !!

==================================================================================================

Attentie: ** Een Tussentijdse toets (TTT) is een proefexamen van het CBR. De rijtest verloopt als een echt rijexamen, zodat de kandidaat aan de situatie kan wennen, waardoor eventuele nervositeit kan afnemen. Ook kan een kandidaat bij een goed verlopen TTT een vrijstelling verdienen bij het rijexamen voor het onderdeel bijzondere manoeuvres. Onderzoek van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid heeft uitgewezen dat de slaagkans met twintig procent kan toenemen door een tussentijdse toets. Voor een TTT dient de kandidaat in het bezit te zijn van een theoriecertificaat en een geldig legitimatiebewijs

Betaling 50% bij aanvang en 50% bij het bereiken van de helft van het aantal pakket-lessen. Bovenstaande prijzen zijn netto prijzen, inclusief BTW. Prijspeil 01-01-2019 | prijswijzigingen voorbehouden.

* Eenmaal per jaar organiseren wij de Verkeersschool Liemers antislip dag | de dag is GRATIS voor onze geslaagde leerlingen. 

  • KvK nummer: 57992851
  • BTW nummer: 110466901B01
  • IBAN: NL55RBRB0845139770 | BIC: RBRBNL21
  • CBR registratienummer: 9703K2